Fødevare, Produktion eller Distribution - vi sætter fokus på din branche!

Kom og oplev hvad en komplet skræddersyet brancheløsning kan gøre for din virksomhed.

Columbus NSC inviterer dig til at deltage gratis på dette seminar d. 17. april i Ballerup og d. 19. april i Århus kl. 9-12.30, hvor du kan opleve, hvad en skræddersyet brancheløsning kan gøre for dig. Tilmeld dig ved at skrive til tilmelding.nsc@columbusglobal.com eller ring til Marketing Coordinator Barbara Ploug på 29 69 05 88.

Hos Columbus NSC er vi branchespecificerede
Det betyder, at vi går til markedet inden for de nøje udvalgte brancher: Fødevarer, Produktion og Distribution. Vi kan derfor tilbyde specifik viden og løsninger til opnåelse af vores kunders individuelle mål inden for disse brancher. Løsningerne er fuldt integreret med Microsoft Dynamics NAV og håndterer både virksomhedernes basale forretningsbehov samt branchespecifikke behov.

Der vil være morgenmad kl. 9 og frokost kl. 12.30.

Agenda

9.30-10.30    Microsoft Dynamics NAV – Trends og positionering

- Taler fra Microsoft

Microsoft fortæller om visionerne og udviklingsplanerne for Microsoft Dynamics NAV. Hvad er erfaringerne med den rollebaserede klient? Hvordan kommer NAV og SharePoint til at spille sammen i fremtiden? Hvilke nye områder vil Microsoft fokusere på i de kommende versioner af Microsoft Dynamics NAV?

Hør også hvordan Microsoft selv positionerer deres forskellige ERP systemer, som de tilbyder markedet. Hvem er den typiske kunde til en Microsoft Dynamics NAV løsning? Hvor stor? Hvor kompleks?

10.30-11.30 Integrer dine forretningsapplikationer og samarbejdspartnere!

- Martin Jordt Hansen, Produktchef i Columbus NSC

I en moderne virksomhed finder man som hovedregel flere forretningskritiske applikationer, der er indbyrdes afhængige af hinanden, så som CRM, BI, Shop Floor, mobile enheder mv. Men behovet for integration strækker også ud til EDI, Elektroniske ordrer og fakturaer mv., der ligeledes er eksempler på virksomheders behov for håndtering af elektronisk kommunikation.

Hør hvordan To-Increase’s standard add-on ’Business Integration Solution’ løser udfordringen med at integrere virksomhedens applikationer, datterselskaber og leverandører.

11.30-12.30 Skræddersyet brancheløsning – 3 spor

Fødevare Käthe Mette Brix Skovsgaard, System Consultant i Columbus NSC

Columbus NSC tilbyder en komplet brancheløsning skræddersyet til fødevarevirksomheder. Den er med sine mere end 10 år i markedet en yderst stabil IT-løsning, som er skræddersyet til virksomheder inden for produktion og distribution af fødevarer.

Oplev hvordan fødevareløsningen håndterer udfordringer som:

  • Sporbarhed
  • Kvalitetskontrol
  • Spildberegning
  • Recepter og emballagestyklister
  • Produktionsplanlægning
  • Lageroptimering
  • Distributionsplanlægning

Produktion – Jens Bakke Busniess Consultant i Columbus NSC

Produktionsvirksomheder har ofte særlige behov, når det drejer sig om projektstyring, hvor en længerevarende produktion bl.a. kræver et større fokus på omkostninger.

Løsningen indeholder samtidig en stærk produktkonfigurator, designet til at gøre det lettere for virksomheder at producere udstyr, der kræver mange tilpasninger eller made-to-order produkter m.m.

Hør hvordan vores standard brancheløsning til produktionsvirksomheder kan afhjælpe disse udfordringer og binde salg og produktionsordrer tættere sammen.

Distribution - Mette Habermann, Business Consultant i Columbus NSC

Distributionsvirksomheder befinder sig i en branche med meget varierede behov, hvilket ofte kræver et væld af små tilretninger. Med Columbus NSC’s standardløsning til Distribution er der hele tiden mulighed for at til- og fravælge de konfigurationer, der opfylder dit unikke behov. Det kan være alt fra transportordre til indberetninger til fakturering. Mette Habermann vil gennemgå konkrete udfordringer og vise eksempler på løsningsmuligheder for disse udfordringer.

Få mere information

Hvis du gerne vil modtage vores event- og nyhedsbrev så...

Skriv til os her