Købstædernes Forsikring: Columbus NSC kender branchen

Client:
Købstædernes Forsikring
Løsningsområder:
ERP
Produkter:
Microsoft Dynamics NAV

”Da vi undersøgte IT-markedet, ønskede vi at finde en leverandør, som har fokus på forsikringsbranchen. Det er vigtigt, at leverandøren kender og forstår de specielle forretningsgange, der er kendetegnende for vores branche. Det har vi i høj grad oplevet hos Columbus NSC”, udtaler direktør Lars Østenfjeld fra Købstædernes Forsikring.

Forsikringsselskabet valgte Dynamics NAV (Navision), idet man ønskede et fleksibelt økonomisystem, der kan håndtere hele finansdelen – herunder administration af selskabets værdipapirbeholdning. Selskabet har ligeledes et komplet banksystem til Internettet baseret på Dynamics NAV og Payment Management.

I branchen opleves Købstædernes Forsikring som et meget fleksibelt forsikringsselskab. Ikke mindst af den grund er det vigtigt, at selskabet i såvel interne som eksterne procedurer kan handle smidigt uden fasttømrede arbejdsgange.

Ved udarbejdelse af fx brancheanalyser er det nu muligt at udveksle data mellem Dynamics NAV og selskabets øvrige systemer – herunder MS Office, som er fuldt integreret i virksomhedens IT-løsning.

”Fleksibiliteten i vores nuværende system giver os stor mulighed for at omlægge vore forretningsgange”, udtaler Lars Østenfjeld.

Efter installationen afholdt Columbus NSC et kursus for medarbejderne, som efterfølgende hurtigt beherskede systemets faciliteter.

”Implementerings- og projektplanen blev fulgt nøje. Et så stort projekt forløber aldrig helt problemfrit, men når vi havde spørgsmål, var Columbus NSC hurtig til at følge op. Vi havde gennem hele forløbet en fornuftig og tillidsvækkende dialog”, siger Lars Østenfjeld, der i øvrigt synes, at Columbus NSC til fulde har levet op til de målsætninger, der blev fremlagt fra projektets start.

Den samlede investering i løsningen fra Columbus NSC var mindre end for andre tilsvarende løsninger.

Lars Østenfjeld oplyser, at der i prisen var inkluderet et 100-timers klippekort til implementeringshjælp og efterfølgende support, men det har man kun benyttet meget lidt og timerne bruges nu til udvikling af specielle rapporter.

”Dynamics NAV fra Columbus NSC opfylder alle vore behov og vores oplevelse med Columbus NSC har på alle måder været positiv. Vores dialog har i høj grad været bygget på gensidig tillid”, slutter direktør Lars Østenfjeld fra Købstædernes Forsikring.

Fakta om Købstædernes Forsikring
Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste eksisterende forsikringsselskab. Købstædernes Forsikring har et samarbejde med en lang række større og mindre forsikringsmælgerfirmaer og –rådgivere overalt i Danmark.

Selskabet har hovedkontor på Grønningen 1 i København og mere end 70 branddirektorater (lokalkontorer) i næsten alle tidligere købstæder samt i en række større byer overalt i Danmark. Købstædernes Forsikring er et gensidigt selskab - ejet af kunderne.

 

Stil dit spørgsmål her

Hvis du har et spørgsmål, eller ønsker inspiration til din konkrete situation, så skriv til os her.