Det er ikke svært, når først man ved hvordan ... 'Once you know how'

Det er let, når først man ved hvordan

”Det kunne enhver have gjort”, sagde kritikerne, da den opdagelsesrejsende Christopher Columbus (1451-1506) vendte hjem efter at have opdaget den nye verden. Som svar gav Columbus dem udfordringen at få et æg til at balancere på højkant, og da det ikke lykkedes for dem, slog han hul i skallen og stillede ægget.

”Jamen, det er jo let!”, udbød tilskuerne. ”Ja”, svarede Columbus, ”når først man ved hvordan”. ”Once you know how”.

Ligesom Columbus fandt vejen til den nye verden, har vi udforsket teknologiløsninger til virksomheder og fundet frem til, hvordan handelsprocesser kan forenkles, så vi kan hjælpe virksomheder med at blive mere effektive og skabe bedre resultater.

Brancheeksperter

Columbus NSC er en international konsulentvirksomhed med kunder over hele kloden. Vi er eksperter inden for Fødevare, Projekt produktion, Projekt & Service og Fonde. Vi har indgående kendskab til branchespecifikke processer, ønsker og behov, og vores succes er udelukkende baseret på vores evne til at konvertere viden om til værdi for vores kunder. Det har Columbus gruppen bevist gennem 20 års erfaring og mere end 6.000 vellykkede forretningscases bag os.

Verdensomspændende levering

Vi har kontorer og partnere over hele verden. Derfor kan vi tilbyde vores tjenester på et globalt plan, hvilket sikrer kunderne lokale konsulenter, der taler samme sprog som vores dem.

Best Practice software

Vi udvikler vores egen best practice software, som er skræddersyet til virksomheder inden for Fødevare, Projekt produktion, Projekt & Service og Fonde. Vores software sikrer øget operational effektivitet gennem forbedret automation. Fordelene for vores kunder er billigere implementering af forretningsløsning og hurtigere og øget afkast på dine investeringer. Vores software baserer sig på Microsofts Business Solutions. Vores centrale projektleverancer er fleksible og fremtidssikre ERP, CRM, BI og relaterede forretningsapplikationer, som maksimerer vores kunders effektivitet og forretningsresultater.

Anerkendt markedsleder på verdensplan

Microsoft har givet Columbus anerkendelse med alle de globale priser, de uddeler. I løbet af de sidste 10 år har Columbus modtaget priser som f.eks. Microsofts ”Global Partner of The Year", "Customer Excellence Award", "Manufacturing Leadership Award", "Development Partner of the Year", "Global ISV of the Year", "Retail Partner of the Year", "Manufacturing Partner of the Year" og "Distribution Partner of the Year".

Jesper Dyhr

Mit navn er Jesper Dyhr, og jeg er Adm. direktør for Columbus NSC.

Jeg håber, at du finder den information her på siden, som du har brug for.

Ellers er du altid velkommen til at stille os et spørgsmål.

Få mere information

Hvis du gerne vil modtage vores event- og nyhedsbrev så...

Skriv til os her